Muhammed  KARADAŞ - OKUL MÜDÜRÜ

Muhammed KARADAŞ - OKUL MÜDÜRÜ

30/04/1976 yılında İzmir’in Beydağ ilçesine bağlı Karaoba Köyü’nde doğdu. İlkokulu Karaoba Köyü Birleştirilmiş Sınıflı İlkokulu’nda, ortaokulu Beydağ Atatürk İlköğretim Okulu’nda, lisenin ilk yılını Beydağ Cumhuriyet Lisesi’nde, son iki yılını Ödemiş Lisesi’nde okudu. 1999’da Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden (Yan Alan İngilizce) mezun oldu.

Mezun olduktan sonra sırasıyla, Diyarbakır Kocaköy Ambar İlkokulu ve Kokulupınar İlkokulu’nda sınıf öğretmeni ve müdür yetkili öğretmen; Balıkesir Gömeç İlkkurşun İlkokulu’nda sınıf öğretmeni, Ahmet Tulun Himam İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni ve müdür yardımcısı; İzmir Beydağ Karaoba İlkokulu’nda müdür yetkili öğretmen, Ödemiş Zafer İlkokulu’nda İngilizce öğretmeni;Ödemiş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nde şube müdürü olarak görev yaptı.

2017’de Birgi Kazımpaşa Ortaokulu’na müdür olarak atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.

(535) 850 4089 Eposta